JB Epicure - шаблон joomla Окна

Artikelen

Bruiloften

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten. Deze romantische dag wilt u daarom met uw familie en vrienden delen. Deze gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie!
Zaalverhuur The Royal is een prachtige locatie met zalen van 10 tot 400 personen. Voor alle doelgroepen zoals de Marokkaanse, Turkse, Nederlands, Surinaamse en de overige doelgroepen. De sfeervolle inrichting maakt The Royal Zaalverhuur tot een ideale locatie voor uw belangrijkste dag. De grote zaal is vernieuwd en omgetoverd tot een Royale, exclusieve en sfeervolle zaal, die zich uitstekend leent voor een bruiloft
 
Keuze uit 2 zalen
  • De grote zaal biedt ruimte aan groepen tot ongeveer 250 personen.
  • De kleine zaal is geschikt voor groepen tot ongeveer 130 personen.
Bij Zaalverhuur The Royal bent u niet gebonden aan een vaste cateraar, waardoor u de vrijheid heeft om uw eigen catering te verzorgen. Verder beschikken wij over voldoende en gratis parkeergelegenheid. 
 
Voor vragen of reserveringen kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook voor een vrijblijvende bezichtiging van de zalen kunt u ons bereiken. Wij hopen u en uw gasten spoedig te mogen ontvangen in één en/of beide zalen van Zaalverhuur The Royal.
 
Voor een onvergetelijke dag bent u bij Zaalverhuur The Royal aan het juiste adres!
 
 
 

Crucial Ingredients

 

Copyright © 2014 The Royal. All Rights Reserved. Designed by Complete Website